Miodrag Lekić u posjeti DF Ulcinj

January 4, 2014   | news

Lekic u posjeti DF UlcinjPredsjednik Demokratskog Fronta Miodrag Lekić posjetio je juče OO Ulcinj Demokratskog fronta. Na sastanku su razmatrane teme iz oblasti ekonomije, socijalnih pitanja, kao i politička situacija. Ocijenjeno je da je privredna situacija u gradu katastrofalna i  konstatovan kolaps skoro svih značajnih privrednih subjekata, kako u državnom, tako i u privatnom sektoru.

Najniža prosječna plata u državi je ogledalo cjelokupnog stanja na nivou opštine. Možemo slobodno reći da Ulcinj pripada , kada je Crna Gora u pitanju, nerazvijenom sjeveru.

Neusvajanje budžeta za 2014. godinu, kao i neusvajanje odluke o privremenom finansiranju, jasna je poruka građanima da ovo više liči na cirkus nego na Skupštinu Opštine.

Na sastanku je istaknuto zadovoljstvo kada je u pitanju izborna lista Demokratskog Fronta – Za Ulcinj Svih Nas, koju je podržalo više od 300 građana Ulcinja. Svima njima iskrenu zahvalnost uputili su predsjednik Demokratskog Fronta Miodrag Lekić i nosilac liste dr Milan Rolović.

Nakon sastanka, rukovodstvo Opštinskog Odbora Demokratskog Fronta Ulcinj, na čelu sa predsjednikom Demokratskog Fronta, prošetali su gradom i, u neposrednom razgovoru sa građanima Ulcinja, konstatovali da se može mnogo više i mnogo bolje.

Izvor: demokratskifront.me