Direktor DPS-a Crne Gore u radni sastanak u Vladimiru

January 19, 2014   | Ngjarjet - Events

Radni-Sastanak_u_Vladimiru_Ulcinj_01_2014_01Politički direktor DPS-a Crne Gore Tarzan Milošević sa svojim saradnicima boravio je u radnoj posjeti Ulcinju, tj. na području Vladimira, gdje je razgovarao sa mještanima, članovima DPS-a sa tog područja i simpatizerima.

Kooridinator zadužen za to područje upoznao je Direktora sa stanjem na tom području istakavši da je područje Vladimira zapostavljeno od strane lokalne vlasti i dodao da sve što je urađeno do sada, urađeno je uz pomoć Vlade Crne Gore.

Radni-Sastanak_u_Vladimiru_Ulcinj_01_2014_02

Predsjednik OO DPS Ulcinj Loro Nrekić istakao je veliki značaj koji imaju ovi izbori za našu opštinu i državu Crnu Goru. Ovo područje ima prirodnih resursa za razvoj poljoprivrede i turizma jer je tu drevni grad Svač-Šas i Šasko jezero. Jedino naš program, tj. program Demokratske partije socijalista može poboljšati život svih građana koji žive na tom području. Sve partije sa nacionalnim predznakom nisu uradile gotovo ništa, iako su mnogo obećale, a i mnogi mladi koji su utočište pokušali da nađu u tim partijama, mnogi od njih su se uvjerili da je jedino naša partija izvor jedinstva, snage i da je jedina partija koja gaji građanski princip, što je ponos države Crne Gore.

Politički direktor Tarzan Milošević kazao je da vjeruje u stanovnike ovog dijela Ulcinja, da se 26. januara neće dvoumiti i dati glas za stabilnost i razvoj Opštine Ulcinj i Crne Gore.

Izvor: DPS