Sastanak Ženske alijanse u Ulcinju

January 19, 2014   | news

Radni-Sastanak_ZADa_u_Ulcinju_12_2014Predsjednica ŽAD-a Crne Gore Daliborka Pejović, potpredsjednica Maja Ćatović i članica Predsjedništva Sanja Vlahović boravile su u radnoj posjeti u Ulcinju.

Predsjednica ŽAD-a Ulcinja Majlinda Duraku, istakla je da žene imaju važnu ulogu u političkom životu Ulcinja i da svojim angažovanjem i kreativnošću rade u cilju poboljšanja kvaliteta života žena i društva u cijelini.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Ulcinj Loro Nrekić je podržao napore koje čine žene u ovom OO DPS Ulcinj, kako bi izborna pobjeda bila ubjedljivija.

Ćatović i Vlahović su pozitivno ocjenili učešće žena u politici u Ulcinju, osobito u našoj partiji, i smatraju da žena ima važnu ulogu u društvu ne samo kao majka, supruga, sestra, ćerka, već i kao političarka.

Na kraju, predsjednica ŽAD-a Daliborka Pejović, istakla je da žene u DPS-u u Ulcinju imaju ogromnu podršku Opštinskog odbora, predsjednika, kao i kompletne centrale a to dokazuje da je pored predsjednice ŽAD-a, i predsjednica Savjeta mladih žena.

Dodala je da žene nemaju pravo da ne žele da budu dio političke utakmice‚ i da je dodatni impuls dobar rezultat koji je ostvaren na lokalnim izborima u Mojkovcu, Cetinju i Petnjici.

Izvor: DPS