Bošnjačka stranka: Raduje rast povjerenja

January 27, 2014   | Ngjarjet - Events

muamerrascic-UlcinjBošnjačka stranka zahvaljuje svojim biračima na ukazanom povjerenju i podršci na izborima u Ulcinju.

Bošnjačku  stranku je, na jučerašnjim izborima u Ulcinju podržalo ukupno 255 glasača, čime  je, kako navode iz te stranke, ostvarila rast od 60 glasova, odnosno više od 30 odsto u odnosu na parlamentarne izbore.

„Iako nismo uspjeli da ostvarimo zacrtani cilj- osvajanje odborničkog mandata, veoma nas raduje da su ovi lokalni izbori pokazali  kontinuirani rast povjerenja u Bošnjačku stranku, u svakom izbornom ciklusu, od njenog prvog pojavljivanja na lokalnim izborima 2010. Godine“, navodi se u saopštenju BS.

Tvrde da su, u neravnopravnoj izbornoj utakmici, sa ograničenim resursima,  uspjela da okupe više od polovine  bošnjačko-muslimanskih glasova u Ulcinju.

„Time je BS još jednom pokazala da je pripadnici ovog naroda u ovom gradu prepoznaju kao jedinog autentičnog predstavnika“, tvrde iz te stranke, konstatujući da će se i dalje istrajno zalagati za ostvarivanje prava bošnjačko- muslimanskog naroda u Ulcinju, kroz lokalne i države institucije, kao i za ukupni napredak i prosperitet ovog grada.

 

Izvor: RTCG