Ljoro Nrekić: U Ulcinj moguć dogovor o formiranju vlasti u ponedeljak

February 7, 2014   | news

ljoro-nrekic-loro-nrekiqNosilac liste Demokratske partije socijalista u Ulcinju Ljoro Nrekić kazao je u izjavi za Portal Analitika da vjeruje da se albanske strnke neće dogovoriti o formiranju vlasti u toj opštini bez DPS-a i najavio nastavak pregovora u ponedjeljak.

Predstavnici koalicije Zajedno za budućnost Ulcinja i DUA-e i Force pregovarali su o formiranju vlasti u Ulcijnju, međutim Nrekić ističe da bi DPS već u ponedeljak mogao da završi posao.

– Prema nekim mojim viđenjima albanske stranke se neće dogovoriti oko formiranja lokalne vlasti. Mislim da je dobro za DPS da se oni ne dogovore i u ponedjeljak čekamo novu rundu pregovora da završimo posao – rekao je Nrekić za Portal Analitika.

Nakon prvog konsultacija nije postignut dogovor o formiranju lokalne vlasti u Ulcinju.

Iz DPS-a su ranije kazali da je svaki koalicioni partner na državnom nivou njihov potencijalni partner i da neće zanemariti bilo koji politički subjekat i da će sve uraditi za dobro građana Ulcinja i građana Crne Gore.

Na lokalnim izborima u Ulcnju DPS je osvojila 9 mandata, Forca 8, Đeka 7, DUA tri mandata i SDP i Pozitivna po dva mandata. U parlament su ušli i SNP i DF sa po jednim mandatom.

Izvor: Analitika – Informativni Portal

http://www.rtcg.me/upload/boxFileData/2014/02/5/55612/Europass0502201405%2002%20POST%20MILA%20VUKOVIC%20DN2_001.flv