DUA u pregovore samo sa DPS-om – Video 2

February 9, 2014   | news

Lider- Demokratske-unije-Albanaca-Mehmed-ZenkaPredsjedništvo Demokratske unije Albanaca (DUA) jednoglasno je odlučilo da se povuče iz pregovora sa albanskim partijama radi formiranja vlasti u Ulcinju, rekao je lider te partije Mehmet Zenka, naglasivši da će ubuduće pregovarati samo sa Demokratskom partijom socijalsita.

“DUA smatra da u je ovom trenutku Ulcinju potrebna najozbiljnija vlast koja će se posvetiti rješavanju nagomilanih problema sugrađana, a to u ovom trenutku može da učini stabilna kolalicija sačinjena od kvalitetnih kadrova. Ulcinju treba odgovorna i sposobna vlast koja će biti spremna da rješava probleme građana, a ne koalicija trulih kompromisa, čiji je jedini cilj čuvanje sopstvenih pozicija i ličnih interesa”, kazao je Zenka.

“Ako drugi mogu ispod stola da uporedo sa pregovorima sa albanskim partijama vrše i druge pregovore, danas je bio jedan takav sastanak, a sinoć drugi, a danas u jedan sat su trebalo da se dogovore albanske partije, to smatramo krajnje nekorektnim”, kazao je predsjednik DUA.

On je naglasio da “ako neko ispod stola traži puteve da se dogovori sa DPS-om, DUA ima tu moć, hrabrost i smjelost da javno saopšti, od danas idemo na pregovore samo sa DPS-om”.

Zenka je Kazao da je DPS dobio najveći broj mandata u Ulcinju.

“Nećemo biti predmet nikakve trgovine, mi nismo trgovci, već ozbiljna partija koja djeluje 20 godina”, kazao je Zenka, naglasivši da su odluku donijeli shodno interesima građana.

“Ako neko želi da bude veći Albanac od DUA, našao je pogrešnog partnera da se uporedi sa nama”, poručio je Zenka.

Analitika – Informativni Portal

http://www.infobiro.info/files/webvideo02cg/Ulcinj%20Lider%20DUA%20Mehmed%20Zenka%20o%20formiranju%20koalicije%20u%20Ulcinju.flv