Problem divljih deponija Ulcinja + Foto

February 10, 2014   | Ngjarjet - Events
Problem divljih deponija UlcinjaPiše Ismet Karamanaga
Ljudi koji ovo rade, sigurno neće štrajkovati zbog smeća i ove deponije kao oni u Beranama. Svakodnevno tuda prolaze i vjerovatno neko od njih, i da doprinos da ovo smetlište još više naraste. Zaista, teško je vjerovati da se ovo dešava na jednoj od najprometnijih ulica kod nas. Sve se ovo dešava na Pinješu, pored glavnog puta, gdje žive profesori, ljekari, inžinjeri dr. nauka i još poneko od onih koji se bave turizmom.
Da ironija bude još veća, to smeće se lageruje u jednoj rupi, koja je iskopana, neznam iz kojih razloga, gdje se vide neke cijevi, pored jednog neograđenog puta. Za žaljenje je činjenica, da sve te “vile” imaju kante pored kuća, a da ne govorimo da su na svakih ćošak postavljeni veliki kontejneri.
Za one koji ne poznaju ovaj kraj i ovaj put, i ako slučajno idu u posjetu bivšem gradonačelniku, sjećate se onog sa “šeširom”, ili još “čuvenijoj” folk pjevačici, mogu lako da nastradaju, jer za skretanje od glavnog prema tom putu, morate biti izuzetan vozač i umjetnik. Naravno, tu je je i muslimansko groblje i mnogo luksuznih apartmana visoke kategorije.
Nijesam siguran da se nadležni bave ovakvim stvarima, sad im je najvažnije ko će s kim, međutim, bilo bi dobro da ne zapostave i nas obične smrtnike….

Ismet Karamanaga Facebook