Hollaj i Beci potpredsjednici op­štin­e Ulcinj

February 28, 2014   | news

holli-beciLi­der Gra­đan­skog po­kre­ta „Per­spek­ti­va” i je­dan od čel­ni­ka ko­a­li­ci­je „Za­jed­no za bu­duć­nost Ul­ci­nja” Amir Ho­laj i pot­pred­sjed­nik Op­štin­skog od­bo­ra Po­zi­tiv­ne Cr­ne Go­re Sa­fet Be­ci bi­će no­vi pot­pred­sjed­ni­ci op­šti­ne Ul­cinj, a na funk­ci­je će bi­ti ime­no­va­ni na pr­voj na­red­noj sjed­ni­ci Skup­šti­ne op­šti­ne. Do­go­vo­rom li­de­ra vla­da­ju­će ko­a­li­ci­je pred­vi­đe­no je da je­dan pot­pred­sjed­nik Op­šti­ne bu­de i iz re­do­va No­ve de­mo­krat­ske sna­ge – For­ca. Ta­ko­đe, For­ci je pri­pa­lo mje­sto pred­sjed­ni­ka Skup­šti­ne na ko­je je ime­no­van Fu­ad Ha­dži­be­ti, kao i se­kre­ta­ri­ja­ti za fi­nan­si­je, ko­mu­na­l­ne po­slo­ve, ur­ba­ni­zam, za­šti­tu op­štin­ske imo­vi­ne, JP Cen­tar za kul­tu­ru i „Či­sto­ća”.
Pre­ma ko­a­li­ci­o­nom spo­ra­zu­mu, mje­sto pred­sjed­ni­ka Op­šti­ne pri­pa­lo je li­de­ru ko­a­li­ci­je Fat­mi­ru Đe­ki.
Osim mje­sta pred­sjed­ni­ka, Đe­ki­noj ko­a­li­ci­ji pri­pa­li su se­kre­ta­ri­ja­ti za pri­vre­du, in­spek­cij­ske po­slo­ve, dru­štve­ne dje­lat­no­sti, te jav­na pred­u­ze­ća „Vo­do­vod”, JP za uz­goj i za­šti­tu di­vlja­či, Slu­žba za­šti­te i spa­sa­va­nja i Tu­ri­stič­ka or­ga­ni­za­ci­ja. Po­zi­tiv­noj je, osim mje­sta pot­pred­sjed­ni­ka pri­pa­la i funk­ci­ja me­na­dže­ra Op­šti­ne. Oče­ku­je se da na­red­nih da­na čla­ni­ce ko­la­i­ci­je u or­ga­ni­ma svo­jih par­ti­ja pre­ci­zi­ra­ju ka­drov­ska rje­še­nja.M.K.

Izvor: DAN