SNP na izborima u Ulcinju i Beranama pokazala svoju snagu

March 31, 2014   | news

snp_1Socijalistička narodna partija Crne Gore održala je 32. sjednicu Glavnog odbora na kojoj je izvršena Analiza ostvarenih rezultata i ciljeva na lokalnim izborima u Ulcinju i Beranama.

“Konstatovano je da je SNP na ovim izborima još jednom pokazala svoju snagu, ostvarujući odlične rezultate, uz angažovanje kompletne infrastrukture, što predstavlja najbolju moguću osnovu da se takav trend nastavi i na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati 25. maja 2014. godine”, saopšteno je iz SNP-a.

Članovi GO su jednoglasno podržali kandidaturu Dragoslava Šćekića za predsjednika Opštine Berane.

“Uz zahvalnost građanima Berana na ostvarenju jedne čiste i dostojanstvene pobjede koja ima, i imaće, direktni uticaj na postizanje stvarnih promjena i boljih uslova za život svih stanovnika ove Opštine”, ističu u SNP-u

Takođe su, shodno Odlukama GO, razmatrane do sada sprovedene aktivnosti na pripremama za predstojeće lokalne izbore u 12 opština i dvije gradske opštine.

“Članovi Glavnog odbora su iskazali puno zadovoljstvo do sada sprovedenim aktivnostima u ostvarenju kampanje “Mladost. Mudrost.Hrabrost.”, koja je započeta u Podgorici, inovativnim performansom “Djevojka u bijelom”. Na sjednici je konstatovano da opštinski odbori koji su, uprkos jasnim porukama lidera Demokratskog fronta o samostalnom nastupu te političke grupacije, dobili pisane ponude za zajednički nastup, završe sve neophodne aktivnosti do 10. aprila 2014.godine, sa lokalnim odborima DF i drugim političkim subjektima”, ističu u SNP-u.

Takođe, imajući u vidu činjenicu da u biračkom spisku postoje lica sa starim ličnim kartama, na sjednici su definisane obaveze članova SNP-a da u opštinama, u kojima će se u maju održati izbori, u saradnji sa nadležnim državnim organima, obezbijede zamjenu ovog dokumenta.

Izvor: CDM