Đukanović čestitao Dan Opštine Ulcinj

April 4, 2014   | Ngjarjet - Events

Djukanovic_Djeka
Predsjednik Vlade Milo Đukanović uputio je, povodom 5. aprila – Dana Opštine Ulcinj, čestitku predsjedniku Opštine Fatmiru Gjeki, predsjedniku Skupštine opštine Fuadu Hadžibetiju, odbornicima i svim građanima Ulcinja.

„Građani Ulcinja, kao i cijele Crne Gore, imaju realna očekivanja da ćemo nakon godina krize, zahvaljujući posvećenom radu na finansijsko-ekonomskoj konsolidaciji, na stvaranju boljih pretpostavki za biznis i privlačenje stranih investicija, kao i završenim pripremama za otpočinjanje krupnih projekata, prije svega na primorju, ali i širom zemlje, obezbijediti ubrzan razvoj, veću stabilnost našeg društva i bolji život za sve naše građane“ – navodi se u čestitki.

Uz podsjećanje da „Ulcinj, sa svojim prirodnim i kadrovskim potencijalima, kao i važnom ulogom u jačanju multietničnosti i regionalnom pozicioniranju Crne Gore, na njenom evropskom i evroatlantskom putu, ima u tim procesima posebno mjesto i izgledne razvojne šanse, za čije korišćenje lokalna administracija ima posebnu odgovornost“, premijer Đukanović kaže da će Ulcinj u tim nastojanjima uvijek imati podršku Vlade Crne Gore.

Izvor: Vlada Crne Gore