50 Ruskih novinara u posjeti Ulcinju + Foto

April 27, 2014   | Ngjarjet - Events

Ruski novinari u posjeti UlcinjuSa grupom novinara iz Rusije na Pristanu na putu prema Starom gradu..
” Da bi promovisala turističku ponudu Crne Gore i naravno, minimizirala eventualne negativne posledice ukrajinske krize na posjetu ruskih turista Crnoj Gori, Nacionalna turistička organizacija, u saradnji sa ruskim ogrankom vodećeg svjetskog tur- operatora TUI, organizovala je boravak 50 vodećih novinara i predstavnika ruskih medija u našoj zemlji.
U Crnoj Gori će boraviti od 23 – 28 aprila. Radi se o novinarima koji imaju velik uticaj na turiste.

Ruski novinari u posjeti Ulcinju-1

Ovo je do sada najveća studijska grupa sa tog, za nas sada, jakog tržišta. Cilj posjete ruskih novinara je da se upoznaju sa prirodnim ljepotama naše zemlje, kvalitetom turističke ponude, razvojnim projektima, kao i sa gostoprimstvom domaćeg stanovništva, prijateljskim odnosom prema građanima Rusije, koji ovdje imaju svoj dom, kao i prema onima koji u sve veće broju biraju Crnu Goru za svoju destinaciju za odmor”.
U našem gradu su boravili u organizaciji TO Ulcinj. I bez obzira na loše vremenske uslove, kišu koja je neprekidno rominjala i relativno hladno vrijeme za ovo doba godine kod nas, vjerujem da smo mi, TO Ulcinja i ja kao njihov domaćin ispunili njihova očekivanja. Više od 4 sata druženja, vrhunski ručak u restoranu “Aragosta” na samoj pjeni od mora, propagandni turistički materijal koji je podijelila TO Ulcinja, i moja malenkost koja je sve ovo začinila najljepšom pričom o našem gradu, o njegovim prirodnim ljepotama, kulturno istorijskim spomenicima, u jednom fantastičnom međukonfesionalnom suživotu, bila prava propaganda našeg turizma. Posjeta Starom gradu i njegovim znamenitostima je bila kulminacija ove studijske posjete gostiju iz Rusije. Ubijeđen sam da su iz našeg grada ponijeli najljepše utiske.

Ismet Karamanaga Facebook