Ada Bojana: Aktivan odmor i za nudiste + Foto

April 28, 2014   | Ngjarjet - Events

Gosti jedinstvenog ostrva Ada u delti reke Bojane, moći će ovog leta da se, pored uživanja u moru i suncu, rekreiraju jašući, vozeći bicikle, obilaze ostrvske, morske i rečne obale u takozvanim kruzing turama.

nudisticko-naselje-ada-bojana

ULCINj – Aktivan odmor, koji sve više upražnjavaju turisti tokom letnjih meseci, zanima i nudiste. To su osetili u HTP “Ulcinjska rivijera”, pripremajući se za nastupajuću sezonu.

Golaći”, koji budu stizali na jedinstveno ostrvo Ada u delti reke Bojane, moći će ovog leta da se, pored uživanja u moru i suncu, rekreiraju vozeći bicikle, pecaju s plaže i iz čamaca, obilaze ostrvske, morske i rečne obale u takozvanim kruzing turama koje će biti organizovane, jašu konje, što je već duga tradicija.

Nudisti će moći i da na pesku igraju odbojku, uživaju u “kajt surfingu”, provode vreme na teniskim igralištima…

– Goste će u hotelima Ulcinjske rivijere dočekati mnogo novih sadržaja: na Adi Bojani i u hotelu “Belvi” su za ovu sezonu rekonstruisane sve sobe, restoran “Barbana” u novom ruhu će biti otvoren od 1. maja, sve sobe i objekti na Adi biće pokriveni bežičnim internetom, a unaprediće se i TV program u sobama – kaže Ana Živanović, pi-ar HTP “Ulcinjska rivijera”. – Najmlađe ćemo obradovati s četiri nove igraonice na otvorenom, od kojih su tri u hotelima na Velikoj plaži i jedna na Adi.

Prvi “golaći” stižu 30. aprila, kada počinje nudistička sezona na Adi. Očekuje se više Nemaca, a dolaziće i nudisti iz Rusije, Češke i drugih evropskih zemalja, kao i gosti iz Srbije i ostalih država regiona.

– Za odmor na Adi Bojani pripremili smo posebne aranžmane. Trodnevni aranžman s noćenjem i doručkom u vreme prvomajskih praznika za dve osobe je 120 evra – najavila je Živanovićeva.

nudisticko-naselje-ada-bojana-1

U Nacionalnoj turističkoj organizaciji napominju da su i u Ulcinju i drugde duž obale shvatili kako turisti, a posebno stranci, vole da se odmaraju družeći se intenzivno s prirodom. Crna Gora za to nudi izvanredne mogućnosti. Uz razuđenu obalu i dugačke plaže, blizu su Skadarsko jezero, durmitorska jezera, kanjon reke Tare, nacionalni parkovi od neposrednog morskog zaleđa do Prokletija.

Nudisticko naselje Ada Bojana-3

– Sve je više i biciklista i motociklista, turista koji upražnjavaju rafting, kao i duge šetnje planinskim stazama Bjelasice, Komova, Durmitora, Lovćena… Izleti brodovima po moru i jezerima su im, takođe, interesantni. More i sunce poodavno nisu jedini motiv dolaska u ove krajeve, pa će dobre mogućnosti za aktivan odmor privući i više gostuju i doneti više para – kažu u NTO Crne Gore.

CENE

Nudisticko naselje Ada Bojana

CENE su na nivou prošlogodišnjih.
– Za boravak gostiju do 5. jula, za plaćenih šest dana sedmi se dobija gratis, a za plaćenih 10 dana dobijaju se još dva dana gratis. U predsezoni polupansion u hotelima “Belvi” i “Olimpik” je 22, odnosno 24 evra po osobi, dok se na Adi kreće od 27 do 32 evra.

Izvor: Novosti.rs

YouTube Preview Image