Drugi Southern Soul Festival u Ulcinju krajem juna

April 30, 2014   | news

Southern Soul Festival  Ulcinj-2014Southern Soul Festival održaće se po drugi put na Velikoj plaži u Ulcinju od 26. do 29. juna. Tokom četiri festivalska dana, preko 40 renomiranih imena soul, jazz, disco i house muzike iz regiona, Evrope i sveta pojaviće se u D’olcinium Kite Club-u.

Gilles Peterson (UK), Omar (UK), Kyodai (ESP), Patrick Forge (UK), Lefto (BEL), Osunlade (USA), samo su neka od imena koja nas očekuju krajem juna na ovom festivalu.

Prva prilika za Beograđane da nabave karte po nižim cenama je u subotu, 3. maja u klubu 20/44, kada će se održati promo žurka Southern Soul festivala. Gost je kanadski DJ Lexis, vlasnik label-a Music Is My Sanctuary, koji je nastupao prošle godine na prvom izdanju ovog festivala. Domaća podrška su Brka, Phillie P (Mystic Stylez) i Spacewalker.

Southern Soul Festival je svojim prvim izdanjem, prošle godine, stavio Crnu Goru na muzičku mapu sveta. Netaknuta priroda i okolina plaže D’olcinum Kite Club-a, pažljivo birani izvođači i prijateljska atmosfera, pokazali su se kao pun pogodak za posetioce, ali i lokalnu zajednicu koja je prepoznala viziju Festivala. Odličan odaziv gostiju iz cele Evrope rezultirao je širenjem dobrog glasa, pa se ovog leta očekuju i posetioci sa drugih kontinenata.

Blizina četiri aerodroma (Tivat, Podgorica, Dubrovnik i Tirana) i železničke stanice Bar, svakodnevna konekcija sa Italijom preko Luke Bar, kao i blizina hrvatskog auto-puta, omogućuju brz i jednostavan transfer.

Izvor: B92

YouTube Preview Image