TO Ulcinj u Lukavački sajam turizma LIST 2014

May 8, 2014   | news

TO Ulcinj u Lukavacki sajam turizma LIST 2014Lukavački sajam LIST 2014

Turistička Organizacija Ulcinj treći put za redom učestvuje na Lukavačkom sajmu List 2014, koji se održava od 8 do 10.maja. Ove godine nastupa u saradnji sa Turističkim organizacijama Tivta i Herceg Novog, i na ovaj način su objedinili turističku ponudu Crne Gore u cijelini. Zajedničko predstavljanje lokalnih turističkih organizacija je podržao o direktor predstavništva Nacionalne turističke organizacije Crne Gore g.Faruk Čaluk koji je takođe prisutan na našem štandu.

TO Ulcinj u Lukavacki sajam turizma LIST 2014-1

U cilju što kvalitetnije promocije i upoznavanja bosanske javnosti sa novitetima u turističkoj ponudi Ulcinja, Turistička organizacija je odlučila da ove godine bude zvanični partner ovogodišnjeg Lukavačkog sajma koji je ujedno jedan od najznačajnijih u BIH, stim u vezi naši predstavnici su imali priliku da otvore sajam i pozivali su prisutne da posjete štand Crne gore uz degustaciju naše kuhinje i tradicionalnog maslinovog ulja.

Moramo napomenuti da je naš štand jutros posjetio i predsjedavajući Predsjedništva BIH g.Bakir Izetbegović.

Direktor TO Ulcinj Minir Karamanaga je danas imao uživo gostovanje u dnevniku Kantonalne televizije a sklopu sajamskih aktivnosti sjutra će biti upriličen prijem za medije, brojne agencije i turoperatere iz BIH.

Na svečanoj večeri koja će se održati u petak 09.05 za sve izlagače sajma, potpisaće se protokol o pobratimljenju između dvije Opštine, a delegaciju iz Ulcinja predvodi potpredsjednik Opštine Safet Beci i predsjednik Skupštine Opštine Fuad Hadžibeti.

 

Stručna služba TO Ulcinj