Solaris & Co Ulcinj: Prodaja dijela imovine Ulcinjske rivijere

July 11, 2014   | Ngjarjet - Events

Dio HTP Ulcinjska rivijera prodat kompaniji Solaris & Co

htp-ulcinjska-rivijera

ULCINJ – Dio imovine HTP Ulcinjska rivijera prodat je na danšnjoj aukciji kompaniji Solaris & Co iz Ulcinja za 510.000 eura.

Prodaja dijela imovine Ulcinjske rivijere odobrena je na osnovu zaključka Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte.

– Javnim pozivom prošlog mjeseca je oglašena prodaja sljedeće imovine Društva: nepokretnost – po opisu zemljište, ukupne površine 5.000 metara kvadratnih koje se sastoji od zemljišta uz vanprivrednu zgradu, površine 3.333 metara kvadratnih, poslovna zgrada u vanprivredi (magacinski prostor), površine 1.653 mmetara kvadratnih i pomoćna zgrada u vanprivredi, površine 14 metara kadratnih. Na navedenim nepokretnostima nema upisanih tereta i ograničenja – podsjećaju u Vladi.

1943_Ulcinjska-Rivijera-3107-2013-Dragan-Mijatovic-001.jpg

Na ponuđenu početnu cijenu od 510.000 eura ponudu su istakli predstavnik Solarisa & Co d.o.o – Ulcinj i predstavnik Stadiona d.o.o – Podgorica.

Potom je Komisija odredila novu prodajnu cijenu, u iznosu od 530.000 eura.

– Na poziv voditelja aukcije niko od registrovanih učesnika nije istakao ponudu, pa je Solaris & Co d.o.o – Ulcinj proglašen za kupca, jer je prvi istakao ponudu na iznos od 510.000 eura, po kojoj je prodat predmet aukcije – navode u Vladi.

Voditelj aukcije je potom označio aukciju završenom.

Izvor: CDM