After beach parties festival- Rekordan broj žurki

July 24, 2014   | Ngjarjet - Events

After beach parties MontenegroRekordan broj žurki je predviđen za peto izdanje festivala “After Beach Parties”, saopštili su organizatori Portalu Analitika.

-I dok se zagrijavamo za vikend, i nastup jednog od najvećih evropskih DJ zvijezda, u narednim danima ukoliko ste na primorju izaberite lokaciju za sebe. Crnogorski Telekom i Tuborg će i u narednim danima iznenaditi sve posjetioce žurki u poslijepodnevnim časovima. Četvrtak 24. jul i petak, 25. jul na plaži ”D’olcinijum” u Ulcinju nastupa Yil Megi, a u susjednom ”Sand Box-u” oba dana DJ Soft 85. ”Kite Loop’, takođe na Velikoj plaži u srijedu ugostiće DJ Iron-a, a četvrtak će publiku iznenaditi podgorički Mr Jools. DJ Iron će se prošetati i do lokacije ”Pacha Beach”- navodi se u saopštenju.

Opština Bar je ove godine vruća party destinacija- ”Cuba Libre” je za srijedu i četvrtak bukirao nastupe Mr Jools-a (srijeda) i DJ Marek-a (četvrtak), a plažni bar ”Questo Quello” će prirediti dvije live svirke sa Positive bendom. ”Beach bar” će sve do petka, 25. jula organizovati nastupe Duo Trio Quatro u pratnji a za miks pultom pratiće ih DJ Perry. ”Tropski bar” je do kraja radne sedmice party destinacija za DJ Vanju. Na lokaciji ”Kraljevski bar” je rezident DJ Marko.

-Budva je takođe od 15. jula, otvaranja festivala ”After beach parties” usijana u poslijepodnevnim satima na više lokacija. Srijeda, 25. jul na Kamenovu je zakazana za nastup DJ Sophie, dan kasnije za Padrina. Na ”San Tropeu” će se smjenjivati DJ Lucky i Madić Marko, a Medo će biti zadužen za muzički izbor lokacije ”Galija”- precizirano je u saopštenju.

Tivatska ”Almara” najavljuje spektakularni nastup velike DJ zvijezde za predstojeći vikend, a do tada će posjetioce zagrijavati DJ Martin Klein kao i svirka Loco Benda iz Srbije, koji dolaze u četvrtak. Na ”Bongosu” je rezident DJ Nikola, a na ”Rau Bau” DJ Miller.

-Kotorski ”Baywatch” biće domaćin žurki na kojima će publiku zabavljati DJ Merte, dok nedaleko od te lokacije u ”Admiralu” (Herceg Novi) nastupa DJ Milosh. Takođe, u Novom, narednih dana biće organizovane posebne Progressive House žurke back2back DJ Le Cross i Velebeat House, a dan kasnije u četvrtak, stiže i DJ Fame. Ove žurke su samo uvertira u veliki spektakl koji nas očekuje za vikend. Ulaz je slobodan kao i svi programi festivala, i počinju u poslijepodnevim satima- stoji u saopštenju.

Pokrovitelj festivala je Ministarstvo održivog razvoja i turizma, a organizatori Montenegro Event Agency i Nacionalna turistička organizacija. Sponzori su Crnogorski Telekom, Tuborg, Cedevita i Cockta.

Izvor: Analitika – Informativni Portal 

YouTube Preview Image