Intezivnija saradnja crnogorske i albanske policije

July 24, 2014   | Ngjarjet - Events

saradnja crnogorske i albanske policijePODGORICA – Predstavnici crnogorske i albanske policije očekuju da će intenziviranje kvalitetne saradnje dvije organizacione jedinice dovesti do realizacije planiranih aktivnosti na otkrivanju, sprečavanju i suzbijanju krijumčarenja narkotika, kao i drugih krivičnih djela sa obilježjima prekograničnog i transnacionalnog kriminala. 

Danas je u Podgorici održan sastanak načelnika Centra bezbjednosti Podgorica, Vojislava Dragovića, i direktora Policijske uprave Skadar, Šabana Nedžija sa saradnicima.

“Dragović i Nedži su razgovarali o dosadašnjoj efikasnoj saradnji CB Podgorica i PU Skadar, gdje su posebno istakli značaj razmjene iskustava i podataka u borbi protiv svih oblika kriminala”, saopšteno je iz Uprave policije.

Nedži je, nakon sastanka u Podgorici, zajedno sa pomoćnikom direktora Uprave policije i rukovodiocem Štaba Operativne akcije “Ljeto 2014“ Nikolom Janjuševićem i načelnikom CB Budva Mijomirom Bulatovićem, obišao službenike Policije Albanije koji su tokom ljeta angažovani u Budvi.

On će sjutra obići i pripadnike albanske policije angažovane u Ulcinju, gdje će biti održan i sastanak sa načelnikom Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj, Seadom Đozovićem.

Izvor: cdm.me