Turistička ponuda Crne Gore na sajmu turizma u Varšavi

November 29, 2014   | news

ponuda Crne Gore na sajmu turizma u VarsaviTuristička ponuda Crne Gore predstavljena na međunarodnom sajmu turizma „Travel Show TT Warsaw“ koji se održava od 27. do 30. novembra u Varšavi.

Sajam je ove godine okupio oko 500 izlagača iz preko 50 zemalja.

Na zajedničkom crnogorskom štandu, u organizaciji turističke organizacije Bara, pored lokalnih turističkih organizacija Ulcinja, Budve, Herceg Novog, Kotora, Podgorice, Cetinja i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, svoju aktuelnu ponudu predstavljaju i hotelska preduzeća „Atlas Hotels Group“, „Trend Korali”, „Budvanska rivijera”, „Montenegro stars“, ”Ulcinjska rivijera”, hoteli „Sato”, „R”, „EL Mar“, „Vila Babović “„Queen of Montenegro“ i „Palata Venecija”, turističke agencije „Ivanko“, „FLY Montenegro” i turoperator „R-tours“.
Prvog dana sajma štand je posjetio ambasador Crne Gore u Poljskoj gospodin Ramiz Bašić.

Crnu Goru je za 9 mjeseci 2014. godine posjetilo 49 349 gostiju iz Poljske, što je 12,12% više nego za isti period 2013. godine, a ostvarili su 225 273 noćenja što je na istom nivou u odnosu na 2013.

Vlada.me

ponuda TO Ulcinj na sajmu turizma u Varsavi

Turistička organizacija Ulcinj na sajmu u Varšavi

ULCINJ – Delegacija Turističke organizacije Ulcinj, na čelu sa direktorkom Zanom Sarvan, učestvuje na sajmu turizma, Travel Show TT Warsaw 2014, koji je juče počeo u glavnom gradu Poljske, saznaje portal Ul-info.

Travel Show TT Warsaw je centralno mjesto u Poljskoj gdje se sastaje međunarodna i turistička industrije ove velike evropske zemlje.

Sajam traje tri dana. Prvi dan namjenjen je poslovnim partnerima i sastancima, dok su drugi i treći dan otvoreni i za posjetioce te manifestacije.

Poljski turisti su, inače, po broju dolazaka na ulcinjsku rivijeru, na sedmom mjestu.

ponuda TO Ulcinj na sajmu turizma u Varsavi-1