U Ulcinjskoj Rivijeri pun pansion do 30 eura

December 5, 2014   | Ngjarjet - Events

ULCINJSKA RIVIJERA CRNA GORAHo­tel­sko-tu­ri­stič­ko pred­u­ze­će „Ul­cinj­ska ri­vi­je­ra” sprem­no je za pred­sto­je­ću zim­sku tu­ri­stič­ku se­zo­nu i po­sla­ta je po­nu­da na sve sport­ske adre­se u ze­mlji i re­gi­o­nu, sa­op­šte­no je iz naj­ve­ćeg grad­skog ho­te­li­je­ra.
– Ho­tel „Olim­pik” je spre­man da ugo­sti 250 spor­ti­sta i dru­gih go­sti­ju, a po po­tre­bi se mo­že sta­vi­ti u funk­ci­ju i de­pa­dans „Cer” ho­te­la „Bel­vi”. Za na­stu­pa­ju­ću zim­sku se­zo­nu ho­tel je do­bio šest apart­ma­na, pa je na taj na­čin zna­čaj­no po­dig­nut ni­vo tu­ri­stič­ke po­nu­de. Svi fud­bal­ski te­re­ni su sprem­ni za ko­ri­šće­nje, a u funk­ci­ju su sta­vlje­ni i ba­zen, sa­u­na i te­re­ta­na – ka­žu u tom pred­u­ze­ću i is­ti­ču da je slu­žba pro­da­je do­sta­vi­la svim fud­bal­skim i dru­gim adre­sa­ma iz ze­mlje i re­gi­o­na po­nu­du za or­ga­ni­zo­va­nje sport­skih pri­pre­ma po ve­o­ma pri­stu­pač­nim ci­je­na­ma. Pun pan­si­on za spor­ti­ste se­ni­o­re iz­no­si 30 eura, dok za spor­ti­ste mla­đe od 16 go­di­na pun pan­si­on ko­šta 22 eura. Za atle­ti­ča­re je pri­pre­mlje­na po­seb­na po­nu­da – pun pan­si­on je 24 eura po oso­bi dnev­no U po­nu­du su uklju­če­ni: pun pan­si­on, za­ka­zi­va­nje pri­ja­telj­skih utak­mi­ca, ko­ri­šće­nje fud­bal­skih te­re­na, ba­ze­na, te­re­ta­ne, atlet­ske sta­ze, trim sta­za, TV sa­le i sa­le za sa­stan­ke, pra­nje ve­ša… U ci­je­nu je ura­ču­na­ta i bo­ra­vi­šna tak­sa.
Do­la­zak pr­vih eki­pa oče­ku­ju po­čet­kom ja­nu­a­ra, a u me­đu­vre­me­nu u naj­ve­ćem grad­skom ho­te­li­je­ru pla­ni­ra­ju obi­la­zak sport­skih klu­bo­va u Al­ba­ni­ji, Ko­so­vu, Bo­sni i Her­ce­go­vi­ni i Sr­bi­ji.
M.K.

Izvor: DAN