Autobus sletio s puta, na starom putu Bar-Ulcinj, jedna osoba poginula – Video

December 27, 2014   | news

Autobusi me 53 shqiptarë bie në humnerë në Mal të ZiSvi putnici koji su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći, kada je autobus albanskih registarskih oznaka sletio sa puta u blizini Kameničkog mosta na starom putu Bar-Ulcinj, su dobro.

Kako je za Televiziju Crne Gore kazao doktor Dragan Tomanović iz barske bolnice, pacijenti će večeras biti optušteni na kućno liječenje. Jedan putnik je sinoć zbog težih povreda prebačen u klinički centar i takođe se osjeća dobro.

Viktima Orena Kuca

Podsjećamo, u jučerašnjoj nesreći poginula je jedna državljanka Albanije.

Povrijeđene u Opštoj bolnici Bar posjetili su ministar zdravlja Albanije Ilir Beqaj, ambasador te zemlje u Crnoj Gori Ernal Filja i predsjednik Opštine Ulcinj Fatmir Đeka.

“Nažalost, desio se težak udes sa tragičnim ishodom. Jedna mlada žena od 30 godina je iozgubila život, ali, sa druge strane, svi ostali povrijeđeni su van životne opasnosti”, rekao je Beqaj.

On dodaje da je prve kontakte ostvario sa policijom, te da su konstatovali veoma dobru i brzu reakciju i policije i ljekara.

“U ime povrijeđenih, njihovih porodica i Vlade Albanije želim da se zahvalim svim institucijama, pogotovo zaposlenima u barskoj bolnici”, zaključio je Beqaj.

Izvor: CDM

http://www.rtcg.me/upload/boxFileData/2014/12/27/104297/ilir.mp4