Nik Đe­ljo­šaj: Bard­hi da pre­sta­ne s cir­ku­som

January 10, 2015   | Ngjarjet - Events

Alternativa Shqiptare - Partia Demokratike -Lidhja Demokratike -Nik-GjeloshajNik Đe­ljo­šaj iz Al­ban­ske al­ter­na­ti­ve na po­ziv Meh­me­ta Bard­hi­ja da mu ustu­pi po­sla­nič­ki man­dat od­go­va­ra po­ru­kom da li­der De­mo­krat­skog sa­ve­za tre­ba da pre­sta­ne da pra­vi cir­kus.
Po­sla­nik Al­ban­ske al­ter­na­ti­ve Nik Đe­ljo­šaj po­ru­čio je da je ta par­ti­ja sve što je ima­la da ka­že sa­op­šti­la ko­a­li­ci­o­nim part­ne­ri­ma na sa­stan­ci­ma.
–Ne po­sta­je se po­sla­nik pra­ve­ći cir­kus pre­ko me­di­ja. Bi­ti po­sla­nik je po­li­tič­ko pred­sta­vlja­nje gra­đa­na, a ne ho­kej. Mo­ra­će se uve­sti no­va po­li­ti­ka pred­sta­vlja­nja, a ja sam si­gu­ran da ću da­ti pu­ni do­pri­nos da se uozbi­lji po­li­tič­ka sce­na i da se vra­ti vje­ra na­ro­da u nje­go­ve pred­stav­ni­ke –is­ta­kao je Đe­ljo­šaj.
Pred­sta­vlja­nje na­ro­da, ka­ko je do­dao, ni­je bor­ba za ne­či­je pri­vi­le­gi­je, ne­go kon­kre­tan rad za bo­lji ži­vot onih ko­je po­sla­ni­ci pred­sta­vlja­ju.
–Ma­lo pri­če i fo­to­gra­fi­sa­nja po me­di­ji­ma za­rad lič­nih in­te­re­sa, a pu­no ra­da, tru­da i kon­kret­na rje­še­nja za svoj na­rod. Ho­ke­ja­ška plo­či­ca ni­je kod nas, ne­go kod De­mo­krat­skog sa­ve­za i De­mo­krat­ske par­ti­je. Ni ri­ječ ni pot­pis ne ga­zim; ako me jed­nom ne­ko pre­va­ri, ni­je mo­ja sra­mo­ta, ako us­pi­je i dru­gi put, on­da je to mo­ja od­go­vor­nost i sra­mo­ta. Po­što­va­nje je dvo­smjer­no, ali su ne­ki na­vi­kli dru­ga­či­je. Nji­ma sre­ćan put, ali mi smo i da­lje tu. Ni­kad ni­je ka­sno is­pra­vi­ti gre­ške. Hri­šćan­ski je pra­šta­ti i pru­ži­ti pri­li­ku, ali ne­će­mo vječ­no če­ka­ti i gle­da­ti ne­či­je hi­ro­ve za cir­kus –po­ru­čio je Đe­ljo­šaj.
On je na­ja­vio da će se Al­ban­ska al­ter­na­ti­va po ovom pi­ta­nju zva­nič­no ogla­si­ti na­red­nih da­na.

Izvor: DAN