TOU na međunarodni sajam turizma u Novom Sadu

October 8, 2015   | news

Organizata Turistike e Ulqinit ne Novi Sad-Sajam u Novom Sadu 08-10.10.2015

Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu, 48. po redu, održava se od 8. do 10. oktobra 2015. godine.

Ove godine Crna Gora je dobila status zemlje partnera novosadskog sajma turizma, pa Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i Ambasadom Crne Gore u Srbiji, a zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstavlja turističku ponudu Crne Gore.

Turistička ponuda Crne Gore biće predstavljena na zajedničkom prostoru od 200 m2 u okviru kojeg nastupa i Turistička organizacija Ulcinj.

Turistička Organizacija Ulcinj nastupa na sajmu u Novom Sadu po treći put uz predstavljanje raznovrsnog materijala., a pored primorskih Opština Tivta, Bara, Budve, Kotora svoju ponudu predstavljaju i organizacije iz Podgorice, Žabljaka, Kolašina, Nikšića, Berana, Mojkovca i Bijelog Polja.

Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu promoviše aktuelne turističke destinacije i klastere, zdravstvenog, rekreativnog, rurarnog, gradskog , eko i etno turizma

Kad su turisti iz Srbije u pitanju, po broju realizovanih noćenja zauzimaju značajno mjesto tako da možemo reći da je za Ulcinj srbijansko tržište veoma bitno. Sljedeći veliki sajam u Srbiji na kojem Turistička Organizacija Ulcinj planira nastup, je sajam u Beogradu u 2016.godini.