Forum žena SD Ulcinj: Dijana Vukčević koordinatorka

November 7, 2015   | news

Socijaldemokrate UlcinjNa sastanku koji je održan u petak 06. novembra 2015. godine, formiran je Inicijativni odbor Foruma žena SD Ulcinj.  Za koordinatorku  odbora  jednoglasno je izglasana  Dijana Vukčević, a u sastav odbora ušlo je 25 uspješnih žena iz ovog grada.

Prisutne je pozdravila i koordinatorka  Foruma žena SD Crne Gore Radojka Koprivica, koja je istakla  da je od velike važnosti  raditi na  većoj  participaciji žena kako u društvenom, tako i u političkom životu  grada Ulcinja.

Nakon izbora  na  funkciju koordinatorke, Vukčević je kazala da će opravdati ukazano povjerenje , te da će njeno buduće djelovanje biti usmjereno ka jačanju uloge žena u ovoj opštini.

,,Ovo društvo mora počivati na jednakim pravima za sve, te se  u tom smislu  moraju stvoriti uslovi za veću afirmaciju žena, bez obzira na to kojoj  vjerskoj, starosnoj ili obrazovnoj grupaciji pripadale.  Naš rad će upravo biti temeljen na ideji emancipacije žena, jer je to najbolji način da one budu uspješne i ostvarene kojim god se zanimanjem bavile” – poručila je koordinatorka Vukčević.

Izvor: Kolektiv.me