TOU u International Travel Show TT Warsaw 2015

November 27, 2015   | news

Sajam u Varsavi

 

Turisticka Organizacija Ulcinj u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO), lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara, Kotora, Tivta i Podgorice, turističkom privredom i strateškim partnerima, predstavljaju crnogorsku turističku ponudu na sajmu „TT Warsaw“, koji se održava od 26. do 28. novembra u Varšavi.

TOU-TT Warsaw-2015

Sajam „TT Warsaw“ jedan je od najvažnijih međunarodnih događaja turističke privrede u Poljskoj, a TO Ulcinj nastupa po drugi put.

Crnu Goru, pored turistickih organizacija predstavljaju i Hotelska grupa „Budvanska Rivijera“, „Montenegro Stars Hotel Group“, HTP „Trend Korali“, turistička agencija „Talas M.

Posjetioci sajma imaju priliku da se na crnogorskom štandu upoznaju sa raznovrsnom ponudom a to im je, takodje dobra prilika i da se informišu o nasim prirodnim ljepotama, kulturnom nasljeđu, planiranim manifestacijama i dobiju druge informacije od značaja za planiranje njihovog odmora.

Sajam traje tri dana a vec prvog dana Crnogorski štand je posjetio i ambasador Crne Gore u Poljskoj Ramiz Bašić sa saradnicima.

Prvi dan namjenjen je poslovnim partnerima i sastancima, dok su drugi i treći dan otvoreni i za posjetioce te manifestacije.

Moramo reci da poljski turisti posljednjih godina sve više posjećuju Ulcinj tako da sajam u Varsavi je jedan od najznacajnih za predstavljanje turisticke ponude naseg grada.

 

Prema statističkim podacima, za prvih devet mjeseci ove godine, Crnu Goru je posjetilo oko 50 hiljada gostiju iz Poljske, koji su ostvarili oko 260 hiljada noćenja, što je 15 odsto više u odnosu na prošlu godinu.

 

Strucna sluzba TO Ulcinj