Arsim Cuca na čelu odbora Socijaldemokrata u Vladimiru-Ana Malit

December 23, 2015   | news

Arsim-Cuca-Na jučerašnjem sastanku u Ulcinju, konstituisan je Odbor Socijaldemokrata u Vladimiru-Ana Malit na čijem čelu će se nalaziti Arsim Cuca, doskorašnji Predsjednik SDP-a na tom području.

Predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata Ulcinj, Selim Resulbegović je rekao, da  ,,politička situacija u Ulcinju zahtjeva ozbiljno promišljanje svih političkih subjekata koje mora dovesti do stabilizacije prilika i kvalitetnijeg razvoja grada. Socijaldemokrate Ulcinja su veoma zadovoljne partijskim radom na terenu i velikim brojem novih članova koji će, sigurno, dovesti do odličnih rezultata na narednim izborima.

Predsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata Bara, Mićo Orlandić je rekao da će ,,raščišćavanje političke scene u Baru i Crnoj Gori dovesti do definisanja ko je vlast, a ko je opozicija i da je siguran da će vizija agresivnog ekonomskog razvoja, koju simbolizujemo biti osnov budućeg ekonomskog razvoja Crne Gore. Socijaldemokrate Bara i  Ulcinja su uvijek bile zajedno, a blizina Ostrosa i Vladimira nas je uvijek upućivala na to da brinemo jedni o drugima i da na svakom raskršću donesemo, zajednički,  ispravne odluke. Mi smo se uvijek vezivali za ljude i ideje, a to je kvalitet koji moraju cijeniti i buduće generacije.”

Novoizabrani Predsjednik Arsim Cuca se zahvalio na ukazanom povjerenju i istakao da je ,,Vladimir-Ana Malit uvijek bilo važno uporište za istinske socijaldemokrate koje su uvijek umijele da odvoje bitno od nebitnog i da daju šansu onima koji ih nikad nisu iznevjereli.”

Izvor: PortalAnalitika