IDEA stiže u Ulcinj: Svakom stotom potrošaču gratis trgovina

March 16, 2016   | Ngjarjet - Events

IDEA stize u UlcinjNovi brend IDEA stiže u Ulcinj, a tim povodom kompanija Mercator-CG nagrađuje potrošače besplatnom trgovinom i sniženim cijenama.

U sedam nekadašnjih „Solaris“ marketa, koji su promijenili naziv u IDEA, na dan otvaranja objekta svi proizvodi biće sniženi 10 odsto, a svaki stoti potrošač biće nagrađen gratis kupovinom.

„Posebno iznenađenje u četvrtak očekuje potrošače u najvećoj „IDEA“ prodavnici u Ulcinju, bivšem mega marketu „Solaris“. Pored besplatne trgovine, pet kupaca koji se u određenom trenutku od 12 do 14h nađu na kasi, dobiće priliku da izaberu kome će pripasti „IDEA“ poklon vaučeri u vrijednosti od po 100 eura“, objasnili su iz kompanije.

Riječ je o akciji „Moja IDEjA za moj grad“, koja je namijenjena socijalno ugroženim porodicama. Izabrani potrošači biraće porodice sa spiska, koji je kompanija Mercator-CG napravila u saradnji sa Crvenim Krstom i Centrom za socijalni rad.

Novi brend IDEA ušao je na crnogorsko tržište početkom marta. Do sada su IDEA prodavnice otvorile vrata potrošačima u Herceg Novom, Risnu, Budvi, Kotoru, Tivtu i Baru, a nakon Ulcinja IDEA stiže i u Nikšić.

Izvor: CDM