Prvi fudbalski turnir “Montenegro Holidays” u Ulcinju

March 28, 2016   | Ngjarjet - Events

fudbalski turnir -Montenegro Holidays- u Ulcinju-

Turnir Montenegro Holidays

 

Prvi fudbalski turnir “Montenegro Holidays” za kategorije 2000. i 2002. godište održava se od 27. marta do 1. aprila na stadionu hotela “Olympic” na Velikoj plaži u Ulcinju, a ovaj turnir okupio je ekipe iz Rusije, Albanije, i Crne Gore. Organizaor turnira je moskovska “The Game Agency”, ruska “Direkcija za sportske programe i društvene projekte” i ruski rekreativni centar “Smaragd”. Fudbalske ekipe: Lokomotiv (Moskva), Textilshik (Ivanovo),Vlaznia (Skadar), Budućnost (Podgorica), Mladost (Podgorica), Otrant (Ulcinj), Mornar (Bar) igraju pod parolom “Igramo za mir”.

Ovaj turnir će biti tradicionalan, a za iduću godinu organizatori očekuju učešće većeg broja timova.

“Ekipe Cirih, Milan i Bešiktaš su ove godine otkazale učešće zbog nedavnih dešavanja u Briselu.  Sledeće godine ćemo imati više timova iz Rusije, kao i timove iz Italije, Njemačke, Švajcarske, Srbije i ostalih evropskih zemalja.“- rekao je Aleksey Schepinov, direktor “The Game Agency”.

Prvog dana turnira održane su utakmice Mladost-Mornar (0:0) i Mladost-Otrant (2-1). Drugog dana igraju su utakmice: Otrant-Vlaznia, Mladost-Mornar, Mladost-Budućnost i Textilshik-Budućnost.

 

HTP Ulcinjska rivijera