EPCG: Ford Focus u rukama Ulcinjanina i Cetinjanke

April 1, 2016   | Ngjarjet - Events

EPCG-Ford Focus u rukama Ulcinjanina i CetinjankeElektroprivreda Crne Gore pokrenula je nagradnu igru za crnogorska domaćinstva „Neka vas vozi dobra energija“, a u prvom dijelu dobitnik glavne nagrade, automobila Ford Moneo je Savka Perović sa Cetinja, dok je prvi Ford Focus pripao Kasmi Aliju iz Ulcinja.

Savka je automobil dobila metodom slučajnog uzorka izvučena iz baze od 161.181 domaćinstva, koji 31. decembra 2015. godine nijesu imali dug po osnovu utrošene električne energije. Automobil joj je danas predao Vladimir Bojičić, direktor Funkcionalne cjeline Snabdijevanje, a Perović nije krila oduševljenje.

„U trenutku kada su me kontaktirali iz Elektroprivrede da mi saopšte da sam dobila automobil, bila sam kući sa djecom i oni su prvi saznali za nagradu. Bila sam više nego iznenađena, jer nijesam znala da je bilo izvlačenje. Svakog mjeseca čim primim penziju ja platim račune. Vozač sam preko 30 godina pa se nadam da će mi automobil lijepo poslužiti“, ističe ona.

Ali je metodom slučajno uzorka izvučen iz baze pretplatnike koji su 29. februara imali stanje duga nula eura, a njih je bilo 153.033.

„Kad su me kontaktirali to je bilo jedno veliko iznenađenje. Nikada ranije nijesam dobio neku sličnu nagradu a i ne učestvujem u nagradnim igrama. U vašoj učestvujem jer redovno plaćam račune“, dodao je on.

Drugo kolo nagradne igre ove nagradne igre je u toku, a dobitnik drugog Ford Focus-a znaće se u maju. U bazi za izvlačenje automatski će se naći sva domaćinstva koja 30. aprila budu imala stanje duga nula eura. Treći Ford Focus dodijeliće se u julu, za stanje duga nula na kraju juna, a četvrti u septembru takođe za stanje duga nula na kraju avgusta. Treći ciklus nagradne igre planiran je za oktobar kada će se pokloniti još jedan automobil Ford Mondeo uz mnoge druge nagrade, a u tom ciklusu pravo učešća imaće samo članovi Zlatnog tima, odnosno svi potrošači koji od decembra 2015. do novembra ove godine budu redovno, u kontinuitetu, plaćali račune za utrošenu električnu energiju.

Izvor: CDM