Na Adi Bojani glumica Tamara Dragičević i Petar Benčina vjenčali su se sinoć

June 19, 2016   | Ngjarjet - Events

Uz zalazak sunca na Adi Bojani glumački par rekao DA

tamara-dragicevic-petar-bencina-foto-kurir-Ada-Bojana

Mlada glumica Tamara Dragičević i njen izabranik Petar Benčina vjenčali su se sinoć u kasnim večernjim satima na Adi Bojani u prisustvu porodice, prijatelja i kolega.

Lijepa glumica imala je želju da sudbonosno „da“ svom izabraniku Petru Benčini, izgovori uz zalazak sunca, a par se potrudio da atmosfera na vjenčanju bude što romantičnija. Tako je mlada, na dio plaže na kojoj je održana ceremonija, stigla čamcem, gdje ju je mladoženja čekao sa gostima.

Petru se posebno dopala njena želja da venčanje ne bude klasično i tradicionalno, već da od njega naprave pravu žurku. Unajmili su di-džeja koji je puštao strane hitove iz sedamdesetih i osamdesetih godina, a najveću podršku pružile su im kolege glumci, među kojima su bili Jelisaveta Orašanin, Miloš Biković, Mima Karadžić i mnogi drugi, piše Blic.

Tamara Dragicevic

„Čin vjenčanja održao se uz zalazak sunca, a Petar i Tamara nisu mogli da sakriju sreću, pa je Tamara čak i zaplakala od sreće u jednom trenutku“, otkriva izvor blizak glumačkom paru.

Glumački par definitivno će ovu godinu upamtiti samo po lijepim stvarima. Naime, planirajući vjenčanje koje je bilo zakazano za jun, Tamaru i Petra iznenadila je srećna vijest da će postati roditelji.

Njih dvoje nisu krili oduševljenje što će im se ostvariti jedna od najvećih želja, a vjenčanje je sada došlo samo kao kruna ljubavi i sreće.

Poznati glumački par zabavlja se nekoliko godina, a svoju ljubav su dugo skrivali od očiju javnosti. I zajednički život su počeli bez mnogo pompe. Važe za privržen par.

Izvor: CDM