Posljednja u nizu panel diskusija o lgbt pravima sjutra u Ulcinju

July 12, 2016   | news

LGBT-CRNA-GORAPosljednja u nizu panel diskusija sa ciljem doprinosa unapređenju kvaliteta života lgbt osoba u Crnoj Gori, održaće se sjutra, 12. jula 2016. godine, u Ulcinju. Podsjećamo da događaj organizuju NVO Juventas i Queer Montenegro, uz podršku Ministarstva za ljudska i manjinska prava i institucije Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore.

Posljednja u nizu panel diskusija sa ciljem doprinosa unapređenju kvaliteta života lgbt osoba u Crnoj Gori, održaće se sjutra, 12. jula 2016. godine, u Ulcinju. Podsjećamo da događaj organizuju NVO Juventas i Queer Montenegro, uz podršku Ministarstva za ljudska i manjinska prava i institucije Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore.

Cilj panel diskusije je doprinos implementaciji pravnog i strateškog okvira u oblasti ljudskih prava LGBT osoba.

Na Panelu će govoriti Jelena Čolaković izvršna direktorica NVO Juventas, Danijel Kalezić izvršni direktor NVO Queer Montenegro, Siniša Bijeković zamjenik Zaštitnika ljudskih prava i sloboda Crne Gore, Ranko Andrijašević ispred Ministarstva za ljudska i manjinska prava i predstavnik Blerim Gjeljoshi ispred opštine Ulcinj.

Panel diskusija u zgradi opštine Ulcinj, sa početkom u 11h.

Ministarstvo za ljudska i manjinska prava

Izvor: Vlada Crne Gore