Skoro počinje snimanje filma “Biser Bojane”

August 6, 2016   | Ngjarjet - Events

Biser Bojane-Reditelj, producent i glumac Milutin-Mima Karadžić najavio je da će za desetak dana početi snimanje filma „Biser Bojane“ u Ulcinju. Prema njegovim riječima, ideja je da se oživi ljepota mentaliteta i prirode koja okružuje Adu sa Bojanom i Solanom.

U ovom projektu braće Milutina i Milana Karadžića učestvovaće veći broj glumaca iz regije, među kojima su i Enver Petrovci, Milena Dravić, Bora Stjepanović…

“U pitanju je romantična komedija za koju je brat Milan napisao fantastičan scenario. Za sada je u planu samo snimanje filma, ali nećemo isključiti mogućnost da i od ovog projekta napravimo seriju”, kazao je popularni Mima.

Inače, u hotelu “Otrant” sjutra će biti održana prezentacija filma “Biser Bojane”, koji će podržati Ministarstvo kulture Crne Gore i Opština Ulcinj.

RTCG

Biser Bojane-Hotel Otrant-Ulcinj

U hotelu Otrant u Ulcinju odrzana prezentacija i press konferencija za pocetak projekta, odnosno snimanje filma „Biser Bojane“.
Produkcijske kuće „MM Produkction Montenegro“ i „Visionteam“ iz Beograda počinju snimanje savremene romantične komedije Biser Bojane“, koja će se u bioskopima naći tokom naredne godine. Film će biti sniman u Beogradu i Trstu, a većim dijelom na ulcinjskoj Velikoj plaži, solani i Starom gradu.

U najavi projekta “Biser Bojane”, piše da priča počinje u Beogradu, odnosno Kladovu duž toka Dunava i Trstu, a završava se na Adi Bojani gdje uz niz komičnih situacija, ispreplitanih porodičnih priča, dolazi do razrješenja ljubavnih problema mladog Đorđa (dvadesetpetogodišnjeg ljekara i ljubitelja prirode i ptica iz Beograda) i Lole (dvadesetdvogodišnje studentkinje iz Ulcinja, zaljubljene u more i kajt), kao i davno prekinutog odnosa oca i sina…Scenaristi filma su Bojana Babić, Đurđević i Stevo Koprivica, direktor fotografije je Milan Tvrdišić, montažer Arif Zaabi, glumci Vanja Nenadić, Slaven Došlo, Andrija Milošević, Emir Ćatović, Hristina Popović, Nevena Ristić, Karadžić, Mladen Nelević, Boro Stjepanović, Dušan kovačević, Mirko Vlahović, Dubravka Drakić, Petrovci, Mugoša, Milena Dravić i mnogi mladi glumci sa Crnogorske akademije.

Goste u konferencijskoj Sali Otranta čekali su predsjednik Opštine i Skupštine, Nazif Cungu i Ljoro Nrekić.
Projekat ce podrzati Ministarstvo kulture CG, Opstina i Turisticka Organizacija Ulcinj kao i lokalni privrednici.