Predsjednik Opštine sa saradnicima dočekali su danas Direktore osnovnih škola u gradu

August 22, 2016   | Ngjarjet - Events

Drejtorat e shkollave fillore -Nazif-CunguDanas su se predsjednik Opštine Ulcinj, Nazif Cungu i predsjednik skupštine Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić sastali sa direktorima osnovnih škola u Ulcinju. Osim navedenog da će opština Ulcinj obezbjediti komplete knjiga za đake prvake na sastanku je bilo više riječi i o ostalim temama koje se tiču nastave.

Direktori škola su pozdravili inicijativu Opštine Ulcinj i naglasili da će ovakve inicijative u budućem periodu biti neophodne u našem gradu. S tim u vezi, na bazi njihovih evidencija, ove godine će Opština Ulcinj obezbjediti nešti više od 250 kompleta knjiga za đake prvake.

Osim navedenog, na sastanku je dogovoreno da u budućem periodu bude organizovani sastanci pojedinačno i zajednički kako bi direktori prezentovali njihove potrebe te osmatrati mogućnosti zajedničkog djelovanja.

Predsjednik Cungu je naglasio da će se u ovom procesu uključiti i i Agencija za izgradnju i razvoj Ulcinja u procesu izrade planskih dokumenata i s tim u vezi, predsjednik Cungu je kazao da će Opština učestvovati u ovim projektima u skladu sa svojim mogućnostima.

Predsjednik Cungu je u nastavku naglasio da će sastanci ovakvog tipa biti organizovani i sa direktorima srednjih škola.