Đukanović u Ulcinju: DPS afirmiše skladan suživot svih u našoj zajedničkoj kući

September 29, 2016   | Ngjarjet - Events

gjukanoviq-ulqinPredsjednik DPS-a, Milo Đukanović poručio je da je Crna Gora jedinstven primjer skladnog suživota svih naroda, a da je DPS oslonjena na lijepu crnogorsku tradiciju, nastavila da afirmiše skladan suživot i dobri odnosi svih koji žive u našoj zajedničkoj kući. On je to saopštio na konvenciji liste „Sigurnim korakom, DPS – Milo Đukanović“ u Ulcinju.

Predsjednik DPS-a i nosilac liste izrazio je zadovoljstvo podrškom koju Demokratska partija socijalista tradicionalno dobija u Ulcinju i istakao da birači na ovim izborima odlučuju da li žele stabilnu državu ili povratak u prošlost.

„Drago mi je što i ovaj skup, kao i mnogi raniji pokazuje stamenu podršku Ulcinja politici Demokratske partije socijalista, što svjedoči tradicionalno čvrstoj vezi između Crnogoraca, Albanaca i svih ostalih ljudi koji žive ovdje. Građani Crne Gore odlučuju da li žele stabilnu državu, sigurnost za sebe i svoju državu, napredak koji garantuje evropski standard života, ili povratak u nestabilnost, sukobe, neizvjesnost“, rekao je Đukanović.

On je posebno naglasio da je najbolje svjedočanstvo crnogorskog napretka koji smo ostvarili vrijednost projekata i investicija koje se trenutno realizuju u Crnoj Gori.

Cafe Del Montenegro