TO Ulcinj na sajmu turizma u Novom Sada

September 30, 2016   | news

Ulqini  në Panairin e Turizmit në Novi Sad-1Sajam u Novom Sadu 29.09 – 01.10.2016

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama predstavlja svoju ponudu na 49.medjunarodnom sajmu turizma koji se održava u Novom Sadu u periodu od 29. septembra do 1.oktobra 2016.g. U ime Crne Gore, koja je drugu godinu za redom zemlja partner ovog sajma, na ceremoniji svečanog otvaranja prisutnima se obratio Ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović. Nakon toga sajam je zvanično otvorio potpredsjednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Srbije Rasim Ljajić.

Turistička ponuda Crne Gore biće predstavljena na zajedničkom prostoru od 200 m2 u okviru kojeg nastupa i Turistička organizacija Ulcinj.

Turistička Organizacija Ulcinj nastupa na sajmu u Novom Sadu po četvrti put uz predstavljanje raznovrsnog materijala, a pored primorskih Opština Tivta, Bara, Budve, Kotora svoju ponudu predstavljaju i organizacije iz Podgorice, Žabljaka, Kolašina, Nikšića, Berana, Mojkovca i Bijelog Polja.

 

Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu promoviše aktuelne turističke destinacije i klastere, zdravstvenog, rekreativnog, rurarnog, gradskog , eko i etno turizma

 

Kad su turisti iz Srbije u pitanju, po broju realizovanih noćenja zauzimaju značajno mjesto tako da možemo reći da je za Ulcinj srbijansko tržište veoma bitno. Sljedeći veliki sajam u Srbiji na kojem Turistička Organizacija Ulcinj planira nastup, je sajam u Beogradu u 2017.godini.

 

Stručna služba TO Ulcinj