Andrija Popović bio je gost 4. kongresa Nove alijanse Kosova

February 25, 2017   | Ngjarjet - Events

Andrija Popoviq-Behxhet PacolliPredsjednik Liberalne partije Andrija Popović bio je gost 4. kongresa Nove alijanse Kosova, prijateljske liberalne stranke u Prištini. On se u Prištini susreo i sa liderom ove partije, bivšim predsjednikom Kosova i poznatim biznismenom Bedžetom Pacolijem.

Kongres u Prištini okupio je i liberalne lidere država regiona koji su razgovarali o daljoj saradnji. Domaćin, lider liberala Kosova Pacoli poručio je da je vrijeme za istinski liberalizam u regionu koji će biti potpuno posvećen i odgovoran prema svim ljudima i da će liberali mijenjati situaciju na bolje.

Predsjednik LP Popović se ovom prilikom susreo i razgovarao sa Stjepanom Mesićem, nekadašnjim predsjednikom SFRJ i Hrvatske. On je razgovarao i sa predstavnicima evropskih liberala čiji je i LP član. Liberalna partija kroz snažnu regionalnu i međunarodnu saradnju nastaviće da baštini najkvalitetnije odnose Crne Gore sa državama regiona i Evrope u najboljem interesu građana i građanki i održivog napretka i mira.

PR služba LPCG