Zločin iz strasti? Ubistvo u Ulcinju, uhapšen osumnjičeni

March 3, 2017   | news

policija ulqinitU pucnjavi koja se večeras u 19:35 dogodila u ulcinjskom naselju Pinješ, ubijen je Beć Likaj, saopšteno je iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije. Njega je, kako se sumnja, ubio Savo Đurišić koji je uhapšen.

Prema nezavničnim informacijama, posrijedi je zločin iz strasti.

Navodno, Đurišić se ranije danas posvađao sa djevojkom Mirnesom Divljanović iz Pljevalja, nakon čega je otišao u stan koji ona iznajmljuje u Ulcinju, gdje ju je zatekao sa Likajem.

“On je zatim, kako se sumnja, iz pištolja cal. 7,65 mm u pravcu B.L. ispalio više hitaca koji su oštećenog pogodili u predjelu grudi i usljed čijeg dejstva je on preminuo. S.Đ. se potom udaljio sa lica mjesta”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osumnjičeni je uhapšen poslije 40 minuta.

“O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo. Na licu mjesta se vrši uviđaj. Tijelo preminulog B.L. će biti transportovano na Odjeljenje sudske patologije u Kliničkom centru u Podgorici radi vršenja obdukcije. Osumnjičeni S.Đ. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo”, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: CDM