Umesto parkinga, opozicionari Ulcinja vide restoran – Video

March 6, 2017   | news

Umesto parkinga, opozicionari Ulcinja vide restoranObjekat na pristanu perdmet polemike

Opozicionari vide restoran umjesto parkinga, vlast u Ulcinju to demantuje

“Ja stvarno ne mogu da prepoznam koliko god se trudio, a svakodnevno više puta tuda prolazim i ne mogu nikako da prepoznam parking prostor. To je za Ginisa”, rekao je Rolović

Autor: Suzana Ganić

Nakon četiri godine koliko traje izgradnja parkinga na Pristanu, Ulcinjani će konačno uskoro vidjeti čemu će služiti betonsko zdanje, koje najmanje liči na mjesto gdje će se parkirati automobili. Izgradnja ovog objekta počela je u prethodnom mandatu Nazifa Cungua, i to bez potrebnih gradjevinskih dozvola.

Projekat vrijedan oko stotinu hiljada eura, učinio je Ulcinj bogatijim za pet garaža sa deset parking mjesta , iz čega proizlazi da je građane jedno parking mjesto koštalo deset hiljada

Milan Rolović iz Demokratskog fronta da građevina ne liči na parking.

“Ja stvarno ne mogu da prepoznam koliko god se trudio, a svakodnevno više puta tuda prolazim i ne mogu nikako da prepoznam parking prostor. To je za Ginisa”, rekao je Rolović.

Andrija Ćetković, funkcioner SNP-a, naveo je da je od početka znao da nije upitanju mjesto za parkiranje.

“U samom startu se vidjelo da to nije parking I sasvim je u redu, ako je neko promašio, mada mislim da nije. Tamo je apsolutno već vidljiv restoran na vrhu te garaže”, naveo je Ćetković.

U resornom sekretarijatu tvrde da ce to, makar u prvo vrijeme , biti parking, a njihovo mišljenje prenio je Mustafa Gorana.

“Ostaće to parking za sad, to sigurno. Bilo je raznih priča, ali budite sigurni da će to biti objekat od javnog interesa”, naglasio je Gorana istakavši da neće sigurno biti poslovnih prostora.

Izgradnja ovog betonskog zdanja počela je u decembru 2013 godine, tri mjeseca ranije nego je usvojen plan . Rok za završetak radova bio je 4. mart 2014. Brojne kontroverze vezane su za ovo zdanje, a predlagano je I pokretanje parlamentarne istrage.

Izvor: Vijesti Online

YouTube Preview Image