Informacije o radu Dnevnog centra za djecu ” Sirena” Ulcinj 2017

March 20, 2017   | Ngjarjet - Events

Dnevni Centar -Sirena- Qendra Ditore-Sirena-Ulqin-UlcinjInformacije o radu Dnevnog centra za djecu I omladinu sa smetnjama I teskocama u razvoju “Sirena” za 2017.godinu

Prvo tromjesecje ove godine je karakterizovano odredjenim aktivnostima koje su vidno poboljsale uslove rada u Dnevnom centru “Sirena”.

Direktor dnevnog centra,posredovanjem g.Byl Llolla iz Rastise realizovali su veliki I neophodan projekat za ovu instituciju.

Sugradjani iz opstine Ulcinj koji zive I rade u Njemackoj su svojim doprinosom omogucili kupovinu specijalnog kombi vozila.

G.Byl Llolla je kontaktirao 48 osoba u Njemackoj koji su svojim doprinosom u vrijednosti od 5960,00€ omogucili kupovinu specijalnog kombi vozila I ocarinjen je u vrijednosti od 437,00€.

Kao I svakog puta kada je to neophodno spreman da pomogne g.Muslim Llolla je zajedno sa predsjednikom Biznis Kluba Ana e Malit,g.Kabilom Kurtiem obezbjedili servisiranje kombija u vrijednosti od 850,00€.

Auto Centar “Klikos” u vlasnistvu G. Predraga Klikovca je sa zadovoljstvom besplatno registrovao kombi vozilo.

Dana 08.03.2017.godine Ministarsvo Finansija,odnosno Uprava Carina Crne Gore rjesenjem br.2417/2,direktor ove institucije g.Vladan Jokic I njegov saradnik g.Zoran Pavicevic su donirali dnevnom centru odjecu I obucu.

Javno preduzece “Vodovod I kanalizacija” je kao I svakog puta izasla nam je u susret I pomogla novcano 250,00€.

Kolektiv Dnevnog centra “Sirena” se srdacno zahvaljuje sugradjanima koji zive I rade u Njemackoj,g.Byl  Llolla,Biznis Klubu Ana e Malit” I Upravi Carine koji su svojim doprinosima poboljsali uslove rada u ovoj instituciji.

Sa postovanjem,

Direktor,

Bilal Alaj

JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teskocama u razvoju “Sirena”

IP Qendra ditore për fëmijë dhe të rinj me pengesa dhe vështirësi në zhvillim “Sirena”

Ul.-Rr.Djerdj Kastrioti Skenderbeg Pib:02902877 Z.r:5201807282

e-mail:sirena_ul@hotmail.com tel/fax:030/414-109

YouTube Preview Image