Ulcinj: Otvaranje teretane u prirodi + Foto

March 31, 2017   | news

Përurohet palestra sportive në natyrë -Ulqin-4Povodom dana Opštine Ulcinj, dana 31.03.2017.godine otvorena je prva teretana u prirodi u našem gradu, a teretanu su otvorili Potpredsjednik Opštine Arian Murati i Direktor TO Ulcinj Mr Fuad Hadžibeti shodno Plan programu za 2017.godinu. Izvođač radova teretane je renomirana firma Explorer Doo iz Podgorice. Teretana se nalazi na šetalištu borove šume između plaže Sapore di mare i ženske plaže. Prilagođena je i pristupačna svim pješačima i građanima koji slobodno vrijeme koriste za rekreativne aktivnosti.

Izgradnja teretane je prva u nizu projekata koje Turistička Organizacija Ulcinj planira za ovogodišnju turističku sezonu, jer kamen temeljac za vidikovce u Valdanosu i Štegvaši su već postavljeni i čeka se sa početkom igradnje nakon svih završenih procedura, rekao je direktor TO Ulcinj g.Hadžibeti dodajući da TO Ulcinj ovim projektima daje svoj doprinos revitalizaciji ovih rejona.

Takođe, u toku su pripreme za prezentaciju turističke ponude na sajmovima regiona i to u Skoplju, Prištini i Lukavcu.

Ljetnja turistička sezona 2017 će zvanično početi tradicionalnom manifestacijom Svi za turizam za vrijeme prvo majskih praznika, čije su pripreme već uveliko počele.