TO Ulcinj na sajmu „Skopje Travel Market”

April 7, 2017   | Ngjarjet - Events

TO Ulcinj na sajmu „Skopje Travel Market”Sajam Skoplje 06-08.04.2017

Turistička Organizacija Ulcinj nastupa po treći put na sajmu u Skoplju u saradnji sa kolegama iz Turističkih organizacija Bara, Tivta, Kotora, Budve i Podgorice. Sajam u Skoplju je jedan od najznačajnijih u Makedoniji koja je važno tržište za Ulcinj jer broj gostiju iz ove zemlje raste iz godine u godinu. Sajam u Skoplju je počeo 06.04 i trajaće do 08.aprila, a očekuje se velika posjećenost i interesovanje za našu turističku ponudu. Na ovom sajmu učestuju oko 70 izlagača iz 35 zemalja što potvđuje činjenicu da je značajan sajam za region i ovaj dio Evrope.

Prvi dan sajma naš štand je posjetio i ambasador Crne Gore u Skoplju a direktor TO Ulcinj Mr Fuad Hadžibeti je imao i sastanak u ambasadi naše zemlje u Skoplju na kojem se između ostalog razgovaralo o mogućnostima dalje saradnje između dvije zemlje.

Od privrednika iz Ulcinja na ovom sajmu turističku ponudu predstavljaju i hoteli Mediteran i Llolla.

Prošle godine Ulcinj je posjetilo 4.980 gostiju iz Makedonije koji su ostvarili 33.258 noćenja tako da se nadamo da će promovisanje turističke ponude, ali i naše učestvovanje na ovom sajmu doprinjeti tome da broj turista bude veći. Naravno, činjenica je da je najveći broj realizovanih noćenja u Ulcinju upravo iz zemalja regiona.

TO Ulcinj na sajmu „Skopje Travel Market”-1