Otrant sanja elitu, Rudar strahuje od potpunog kraha

June 1, 2017   | news

Da li Crna Gora dobija još jednu priču kakvu samo fudbal može da podari? Poslije prvih 90 minuta, Otrant-Olimpik se nalazi u bajci, tako blizu, a tako daleko od Telekom 1. CFL.

Ulcinjani su juče pred svojim navijačima savladali Rudar sa 1:0 i uzdignute glave, sa ponosom i dostojanstvom će izaći u nedjelju pod Golubinjom da brane stečenu prednost.

“Velika pobjeda. Imamo malu prednost, taj jedan gol, ali u Pljevlja dolazimo da postignemo još jedan. Trudićemo se, nećemo se predati”, osjećalo se zadovoljstvo u glasu sportskog direktora Ulcinjana Filipa Jovićevića.

Junak utakmice je bio Joja Tačibana Japanac u redovima Otrant Olimpika se na najbolji mogući način snašao poslije kornera i sa par metara uspio da savlada nemoćnog Miloša Radanovića. U finišu utakmice Ulcinjani su mogli i da dupliraju prednost, ali se defanzivac gostiju Radule Živković dobro snašao i spriječio viđeni gol iz opasne kontre domaćina. Muški, borbeno, srcem i potpuno zasluženo je Otrant Olimpik slavio, a to su znali juče da cijene i brojni navijači u našem najjužnijem gradu.

“Cijeli grad je stao na noge. Oko 50 ljudi je učestvovalo u organizaciji utakmice i mislim da je meč bio pravi prvoligaški spektakl” dodao je Jovićević.

Najtrofejniji crnogorski klub će biti veliki favorit i u revanšu, ali je jasno da će Radislav Dragićević morati ozbiljno da popriča sa svojim izabranicima koji su juče djelovali potpuno nezainteresovano za fudbal. A, u pitanju je čast kluba…

“Najgori san koji je mogao da se ostvari nama se ostvario. Prošle godine u ovo vrijeme igrali smo finale Kupa, a sada igramo baraž i još smo izgubili prvu utakmicu od motivisanijeg protivnika. Ova utakmica odslikava našu sezonu”, razočaran je golman Pljevljaka Radanović.

Izvor: CDM

YouTube Preview Image