4-th D olcinium International festival 28-30.juna

June 27, 2017   | news

Turistička organizacija Ulcinj, u saradnji Opštinom Ulcinj, privrednicima Ulcinja, NVO Porta di danza i umjetničkim direktorom Musa Hoxha iz Ulcinja, organizuje po četvrti put manifestaciju  “Dolcinium international festival” koja će trajati od 28 do 30.juna 2017.godine.

Cilj ove manifestacije je predstavljanje kulture i foklora, vrijednost Ulcinja i regiona na jednom mjestu, a svi građani I turisti koji se nalaze u našem gradu u ovom periodu će imati mogućnost da uživaju u znaku raskošnih nošnji, folklora, muzike, igre, mladosti…

 

Manifestacija počinje defileom folklornih udruženja 28.juna sa početkom u 19.30h od Centra za kulturu prema maloj plaži, a koncert počinje u 20.45h i biće održan na Velikoj skeli .

Drugo veče manifestacije održava se 29.juna, defileom folklornih grupa na šetalištu na maloj plaži sa početkom u 20.00h a koncert će početi u 20.30.h takođe na Velikoj skeli.

30.juna biće održan fashion night u saradnji sa Super star model Agency

D olcinium International festival, možemo da kažemo da već ima tradicionalni karakter jer se održava 4 godinu za redom, a ove godine nastupaju grupe iz Ukrajine, Bugarske, Litvanije, Rumunije, Slovenije, BiH, Srbije, Kosova, Albanije i Crne Gore.

 

Dobro došli !!!