komuna e ulqinit

Konkurs – OFERTE PUNE
Komuna e Ulqinit, si implementues i projektit “MARUBI: a Cooperative Model for Tourism Promotion between Shkodra and Ulcinj” ne kuader te programit per bashkepuminin nderkufitar Shqiperi – Mali i Zi,i finasuar nga Bashkimi Evropian , fton kandidat te interesuar te paraqiten per oferte pune ne kuader te ketij projekti me zgjatje te kufizuar nga 6 – 12 muaj: Konkurs – OFERTE PUNE Kliko: Junior Expert per hulumtim kulturor (1 vend) Afati per dorezimin e aplikimit eshte e hene, 05. nentor 2012. Aplikimet mund te dorezohen... Vazhdo

October 27, 2012  :: AnketĂ« / Anketa :: Comments Off on Konkurs – OFERTE PUNE
Tags: , ,

Cungu takohet me përfaqësuesit e Elektroekonomisës së Malit të Zi
Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, Nazif Cungu u takua me pĂ«rfaqĂ«suesit e ElektroekonomisĂ«s sĂ« Malit tĂ« Zi, nĂ« mesin e tĂ« cilĂ«ve edhe me drejtorin e tĂ«rĂ«sisĂ« funksionale tĂ« furnizimit EEMZ, Vlladimir Bojiçeviq. NĂ« mbledhje morĂ«n pjesĂ« edhe pĂ«rfaqĂ«suesit e NdĂ«rmarrjes Publike Komunale, Zana Sarvan si dhe pĂ«rfaqĂ«suesit e NdĂ«rmarrjes publike pĂ«r UjĂ«sjellĂ«s dhe kanalizim, Nikolla Marnikoviq. Takimi u organizuar me kĂ«rkesĂ«n e ElektroekonomisĂ«sĂ« Malit tĂ« Zi e objektiv i tij ishte caktimi i dinamikĂ«s nĂ« bazĂ« tĂ«... Vazhdo

October 25, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija, Rajoni / Region :: Comments Off on Cungu takohet me pĂ«rfaqĂ«suesit e ElektroekonomisĂ«s sĂ« Malit tĂ« Zi
Tags: ,

Xhaudet Cakuli priti në takim përfaqësuesit e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës të Republikës së Kosovës
NĂ«nkryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit z.Xhaudet Cakuli priti sot nĂ« takim pĂ«rfaqĂ«suesit e SindikatĂ«s sĂ« Bashkuar tĂ« Arsimit, ShkencĂ«s dhe KulturĂ«s tĂ« RepublikĂ«s sĂ« KosovĂ«s. Ai falenderoi tĂ« pranishmit pĂ«r viziten qĂ« i bĂ«nĂ« qytetit tĂ« Ulqinit dhe njĂ«kohĂ«sisht falenderoi tĂ« gjitha strukturat arsimore tĂ« KosovĂ«s pĂ«r kontributin e dhĂ«nĂ« nĂ« mbĂ«shtetje tĂ« arsimimit tĂ« shqiptarve nga Mali i Zi. Cakuli njoftoi tĂ« pranishmit pĂ«r gjendjen e arsimit dhe infrastruktures shkollore nĂ« Ulqin duke theksuar se ky sektor Ă«shtĂ«... Vazhdo

October 19, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Xhaudet Cakuli priti nĂ« takim pĂ«rfaqĂ«suesit e SindikatĂ«s sĂ« Bashkuar tĂ« Arsimit, ShkencĂ«s dhe KulturĂ«s tĂ« RepublikĂ«s sĂ« KosovĂ«s
Tags: , , ,

Cungu njoftohet me ecurin e ekspedites arkeologjike në qytetin e Shasit + Foto
Kryetari Cungu pati takim pĂ«r tĂ« diskutuar nĂ« lidhje me ecurin e ekspedites arkeologjike qĂ« Ă«shtĂ« duke u zhvilluar nĂ« qytetin e Shasit Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit z.Nazif Cungu pati sot njĂ« takim informues dhe konsultiv me drejtorin e Qendres Kulturore tĂ« Ulqinit z.Nail Draga dhe Kryetarin e Shoqates Ora z.Gazmend Kovaçi. Ata diskutuan nĂ« lidhje me ecurin e ekspedites arkeologjike qĂ« Ă«shtĂ« duke u zhvilluar nĂ« qytetin e Shasit, projekt i cili Ă«shtĂ« nĂ«n patronatin e Muzeut KombĂ«tar tĂ« Malit tĂ« Zi, i financuar nga... Vazhdo

October 5, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / ReportaĆŸa :: Comments Off on Cungu njoftohet me ecurin e ekspedites arkeologjike nĂ« qytetin e Shasit + Foto
Tags: , , ,

NĂ« Ulqin u mbajt tryeza e rrumbullaket,”Problemet dhe sfidat e qiramarrĂ«sve tĂ« plazheve nĂ« zonĂ«n e tĂ« mirave detare ”
NĂ« Ulqin me 29.9.2012 u mbajt tryeza e rrumbullaket me temĂ« ”Problemet dhe sfidat e qiramarrĂ«sve tĂ« plazheve nĂ« zonĂ«n e tĂ« mirave detare ”. Takimi u organizua nga ana e administratĂ«s lokale me qellim tĂ« eleminimit tĂ« barierave me tĂ« cilat ndeshen qiramarrĂ«sit e plazheve nĂ« Ulqin dhe nĂ« Mal tĂ« Zi. NĂ« takim morĂ«n pjesĂ« zyrtaret mĂ« tĂ« lartĂ« tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit nĂ« krye me Kryetarin e KomunĂ«s z. Nazif Cungu, pĂ«rfaqĂ«suesit e NP ”TĂ« mirat detare” si dhe qiramarrĂ«sit e plazheve nga Ulqini. NĂ«... Vazhdo

October 3, 2012  :: Reportazh / ReportaĆŸa :: Comments Off on NĂ« Ulqin u mbajt tryeza e rrumbullaket,”Problemet dhe sfidat e qiramarrĂ«sve tĂ« plazheve nĂ« zonĂ«n e tĂ« mirave detare ”
Tags: , ,

Nazif Cungu priti sot nxënësit nga qyteti Gjerman Freudenstadt
Programi i kĂ«mbimit tĂ« studentĂ«ve nĂ« mes tĂ« Ulqinit dhe Freudenstadtit praktikohet qĂ« disa vite me shumĂ« sukses. KĂ«tĂ« vit 24 nxĂ«nĂ«s Gjerman janĂ« stehuar nĂ« shtĂ«pitĂ« e familjeve Ulqinake ku do tĂ« qendrojnĂ« 2 javĂ« pĂ«r tu njohur me qytetin tonĂ«. Kryetari Cungu ju uroj nxĂ«nsĂ«ve mirseardhje nĂ« qytetin e Ulqinit, duke rezervuar pĂ«r to njĂ« prezantim i cili paqyron qytetin, historinĂ« dhe kulturen e kĂ«ti vendi duke promovuar edhe lidhjen e ngushtĂ« qĂ« Ulqini ka me Gjermanin. Ai vlersoi rĂ«ndĂ«sinĂ« e shkĂ«mbimeve tĂ«... Vazhdo

September 10, 2012  :: ShoqĂ«ria / DruĆĄtvo :: Comments Off on Nazif Cungu priti sot nxĂ«nĂ«sit nga qyteti Gjerman Freudenstadt
Tags: ,

Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi ndërmjet Ulqinit dhe Malajzisë
Pas takimit tĂ« mbajtur nĂ« muajin Maj ndĂ«rmjet pĂ«rfaqĂ«suesve tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit dhe OdĂ«s Ekonomike Malajziano –Shqiptare, si dhe pĂ«rfaqĂ«suesve tĂ« tyre nĂ« KosovĂ«, sot nĂ« komunĂ«n e Ulqinit Ă«shtĂ« biseduar pĂ«r mundĂ«snĂ« e bashkĂ«punimit ndĂ«rmjet Malit tĂ« Zi dhe MalajzisĂ«, nĂ« veçanti Ulqinit. NĂ« takimin e kryetarit Cungu dhe pĂ«rfaqĂ«suesve tĂ« OdĂ«s Ekonomike Malajziano –Shqiptare, ArbĂ«r Murselit dhe PĂ«rparim Kryeziut Ă«shtĂ« diskutuar pĂ«r realizimin e qĂ«llimeve tĂ« pĂ«rbashkta nĂ« promovimin e zhvillimit... Vazhdo

September 10, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Politika :: Comments Off on NĂ«nshkruhet memorandum bashkĂ«punimi ndĂ«rmjet Ulqinit dhe MalajzisĂ«
Tags:

Nazif Cungu takon delegacionin nga Velenja
Kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, Nazif Cungu, takon sot delegacionin nga Velenja, qĂ« gjĂ«ndet momentaisht nĂ« vizitĂ« Ulqinit. NĂ« pĂ«rbĂ«rje tĂ« kĂ«tij delegacioni Ă«shtĂ« edhe nĂ«nkryetari i KomunĂ«s sĂ« VeljenjĂ«s, dr. Franc Zherdin dhe bashkpuntorĂ«t e tij. Tema e takimit ishte, bashkpunimi i dy komunave nĂ« segmente tĂ« ndryshĂ«m. Kryetari Cungu njohtoi tĂ« pranishmit me potencialet e Ulqinit, mundĂ«sit pĂ«r investim dhe projektet e rĂ«ndĂ«sishĂ«m. Ai nĂ« prezantimin e tij theksoi mundĂ«sinĂ« pĂ«r bashkunim me ndĂ«rmarrjet projektuese... Vazhdo

September 5, 2012  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Nazif Cungu takon delegacionin nga Velenja
Tags: ,

Në Ulqin u mbajt takimi i tretë i Lidhjes Mbarëshqiptare të Forumeve Rinore
KumtesĂ« pĂ«r opinion   Me kĂ«te kumtesĂ«  pĂ«r opinion ju njoftojmĂ« mbi mbledhjen e tretĂ« tĂ« Lidhjes sĂ« Forumeve Rinore MbarĂ«shqipĂ«tare e cila u mbajt nĂ« Ulqin me 26 Maj 2012. Para kĂ«saj mbledhjeje u mbajtĂ«n dy mbledhje te tjera nĂ« Shkup dhe nĂ« PrishtinĂ« ku edhe u hodhĂ«n bazat e kĂ«saj Lidhjeje. Takimi i pĂ«rfaqĂ«suesve tĂ« tĂ« gjithĂ« forumeve rinore tĂ« subjektĂ«ve politike mbarĂ«shqipĂ«tare u mbajt ne Hotelin Otrant nĂ« Ulqin dhe u diskutuan 2 çeshtje kryesore: –          Planifikimi dhe koordinimi... Vazhdo
Komuna e Ulqinit gati për sezonin turistik
U mbajt mbledhja e parĂ« e trupit koordinues pĂ«r pĂ«rgatitjen e sezonit turistik tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit Me datĂ«n 31. 05. 2012 Ă«shtĂ« mbajtur mbledhja e parĂ« e Trupit koordinues pĂ«r pĂ«rgatitjen e sezonit turistik tĂ« KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, ku morĂ«n pjesĂ« pĂ«rfaqĂ«suesit e MinistrisĂ« pĂ«r zhvillim tĂ« qĂ«ndrueshĂ«m dhe turizĂ«m – seksioni pĂ«r inspektimin e turizmit dhe mbikĂ«qyrje, pĂ«rfaqĂ«suesit e ndĂ«rmarrjeve publike: NP TĂ« mirat detare, NP VeprimtaritĂ« komunale, NP UjĂ«sjellĂ«si dhe kanalizimi, pĂ«rfaqĂ«suesit e MPB Ulqin,... Vazhdo

Page 3 of 1112345...10...Last »